HOME BEZETTING WIE-ZIJN-WIJ REPERTOIRE MUZIEK FOTOBOEK NIEUWS/LINKS CONTACTEN FAQ-LIJST GASTENBOEK  
 
FAQ-LIJST (veel voorkomende vragen) "HOE LAAT SPEELT DE BAND?"
Antwoord:
"Ongeveer twee tellen na de drummer"
Groovy Day logo
 
1. ONZE KLEED CODE?

Onze standaard kleding is op de foto van de "index" of "bezetting" pagina's te zien met uitzondering van de zanger die er altijd weer anders en verrassend stijlvol uit zal zien. Of in spijkerbroek zonder das naar gelang verwacht wordt op het soort feest dat u geeft. We passen ons volgens uw specifieke wensen aan.

2. WAT SPELEN WE?

Wij noemen het zelf "Mainstream, Swing of Easy Listening Jazz. Kortom gemakkelijk in het gehoor liggende muziek. Wij houden ons niet bezig met "Funk" of "Dixieland" hoewel er enkele nummers uit die hoek op het repertoire staan. We kiezen nummers uit ons repertoire die passen bij de gegeven situatie.

3. SPECIFIEKE NUMMERS?

Ook daar komen we aan eventuele specifieke wensen tegemoet. Naast het repertoire zijn er vele andere bekende nummers die kunnen worden gespeeld. We stellen het wel op prijs dat zulke specifieke wensen vooraf worden aangemeld. Eventuele begeleiding van koortjes e.d. liefst vooraf aanmelden met toonaard. Improvisatie ter plekke is uiteraard ook mogelijk.
4. OPSTELTIJD?

We zijn minimaal 1 uur voor het begin van het spelen aanwezig voor het opstellen en doen van een sound-check.  Indien de afstand tussen de uitlaadplek en de opstelplek erg groot is of moeilijk bereikbaar (trappen) gaarne vooraf melden.

5. DE VOORZIENINGEN?

Met 5 man en instrumenten is de minimale benodigde ruimte ca 4x2m, maar 5x3m is gebruikelijker. 
Een geaard stopcontact dient binnen een straal van 20m aanwezig te zijn. Is het verder weg laat het even weten.
De geluidsinstallatie gebruikt maximaal ca 1000 Watt zodat elk normaal gezekerd stopcontact voldoet. We gebruiken altijd onze eigen elektronische piano. De ruimte bestreken door de geluidsinstallatie is goed voor >250man (>500m2).

Voor podia door anderen voorzien van een geluids- installatie  voor onze band (b.v. op festivals): zie ons overzicht van minimale installatie eisen. Deze is te vinden onder een pdf file:
groovy day-podium.pdf
6. ONZE TOELAGE?

Wij zijn geen profs maar maken muziek als hobby. Aan de voorbeelden op onze site welke live zijn opgenomen kunt u onze huidige kwaliteit en enthousiasme horen. 
We vragen een geringe financiële vergoeding, welke afhankelijk is van tijdsduur en reisafstand. Daarnaast verwachten we voorzien te worden van de noodzakelijke drank voor gedurende onze aanwezigheid. Valt de etenstijd ruim binnen de totale noodzakelijke tijd die we moeten spenderen dan verwachten we nog een bescheiden maaltijd waarvoor dan ook tijd en plaats dient te worden ingeruimd.
 
7. OVERIGE VRAGEN?

Stel uw eventuele vragen per e-mail of telefoon: 
040 - 283 39 81

 
Test pagina op XHTML 1.0 Strict